Om Oss

Findus Foodservices är vi specialister på specialutvecklade produkter för restauranger, caféer och storkök. Vårt löfte till dig är att göra en skillnad. Att ge dig det lilla extra som gör ditt arbete lite roligare, lite lättare och lite mer inspirerande. Det innebär ett brett utbud som med både synlig och osynlig kvalitet smakar och gör skillnaden. Ett utbud som innefattar produkter, recept och allt annat som är Findus.

Synlig och osynlig kvalitet
När man pratar om kvalitet är det vanligtvis det som syns som avses. Men det som inte syns är minst lika viktigt. Osynlig kvalitet skapas i hela produktions- och leveranskedjan fram till ditt kök. Det är ett arbete som pågått under många decennier och som alltid är i fokus på Findus. Hur grönsaker odlas, var fisken fiskas och vilka ingredienser som vi tillåter i produkterna.
Kvalitet handlar också om att förstå din verklighet och att erbjuda lösningar som gör en skillnad i ditt arbete. Att du alltid känner dig trygg med Findus. Och att vi kan hjälpa till att skapa förutsättningar för kvalitativ och inspirerande matlagning.

Vår syn på grönsaker

Findus drivkraft är att erbjuda grönsaker av bästa möjliga smak och kvalitet.

Läs mer om vår syn på grönsaker

Vår syn på fisk

Här kan du läsa om Findus principer för ansvarsfulla inköp och konsumtion av fryst fisk.

Läs mer om vår syn på fisk

Vår syn på palmolja

Findus jobbar aktivt för att minska användningen av palmolja. Läs mer om vägen framåt för hållbart producerad palmolja.

Läs mer om vår syn på palmolja

Vår syn på kött

För oss på Findus är köttets kvalitet och säkerhet helt avgörande. Vi samarbetar enbart med utvalda, seriösa leverantörer som vi känner och har fullt förtroende för.

Läs mer om vår syn på kött

Nutritionspolicy

Findus drivkraft är att erbjuda våra konsumenter produkter av hög kvalitet framtagna på ett ansvarsfullt sätt. God mat är fundamentalt då vi utvecklar och tillverkar våra produkter.

Läs mer om vår Nutritionspolicy

Hållbarhetspolicy

Det är angeläget för oss på Findus att driva en långsiktig, hållbar utveckling inom alla områden där vi är involverade. 

Läs mer om vår Hållbarhetspolicy

Allergi & överkänslighet

Findus produkter är tillverkade enligt god tillverkningspraxis och vi deklarerar alltid allergena ingredienser som ingår i produkten. 

Läs mer om hur vi arbetar med allergier och överkänslighet

Fryst mat är bra mat

Det finns gott om vetenskapliga forskningsrön vad gäller näringsvärden i jämförelse mellan färska och frysta grönsaker. Här kan du läsa om några nyckelupptäckter.

Läs mer om fryst mat