Nyheter

Filter

resultat för

4 Oktober 2018

GoVital i butik!

Hej Helsingborg, Varberg, Kalmar och Västerås! Just nu finns GoVitals färdiga rätter i nedanstående ICA butiker i din stad. Men som alltid kan GoVitals portionsrätter beställas hem till alla ICA-butiker i Sverige eller beställas på Mathem.se.

Läs mer

25 September 2018

Ändrade måltider får äldre att må bättre

I våras infördes ett nytt måltidsabonnemang på Billingshälls äldreboende som nu börjat ge effekt på de äldres välmående.

Läs mer

25 September 2018

White Guide Senior 2018

Under tisdagen delade vår Business Unit Manager Special Foods Jenny Tedvik ut pris för bästa Seniormåltid på White Guide Senior galan. Årets vinnare blev Vardaga Silverpark i Täby, som vi nu ser fram emot att ta emot för en skräddarsydd heldag i vårt provkök tillsammans med vår kreativa kock Jenny!

Läs mer
Dags för nya äventyr

24 Augusti 2018

Dags för nya äventyr

Kära kollegor, kunder och samarbetspartners,
Det har blivit dags för mig att gå i pension och med detta brev vill jag tacka för förtroendet som jag har fått genom åren och för alla möten med er. Möten som har gett mig inspiration och input, vilket har stärkt mig i min yrkesroll. 

Läs mer

24 Juni 2018

Fingerfood - Ett måltidskoncept

Många personer som lider av demens har svårighet att hantera bestick och förmåga äta på egen hand. Risken är att de äter för lite med viktminskning och undernäring som följd.

Genom att servera mat som kan ätas med händerna sk Fingerfood, kan man möjliggöra för denna målgrupp att kunna äta själv, något som är viktigt för att känna värdighet och välbefinnande.

Läs mer