Nyheter

Filter

resultat för

Bra mat helt enkelt

14 Oktober 2018

Findus panerade fisk - En riktigt bra måltid!

Vår panerade fisk är ett gott, sunt och enkelt val till lunchmenyn. Spröd och frasig panering med en saftig bit fisk gör panerad fisk oemotståndlig för både vuxna och barn. Dessutom är den panerade fisken ett hälsosamt alternativ eftersom den innehåller massor av viktiga näringsämnen. 

Läs mer
Duka upp ett vegetariskt julbord

1 Oktober 2018

Duka upp ett vegetariskt julbord

Julbordet är en av branschens stora höjdpunkter. Välfyllda bufféer med aptitväckande uppläggningar blandas med dofter av granris, stearinljus och kanel. Låt gästerna varva ner i ett mysigt lugn och plocka tallrikarna fulla med en blandning av klassiska julrätter och välsmakande vegetariska alternativ.

Läs mer

5 September 2018

Svenskt bröd direkt från bageriet

I mer än 50 år har Findus bakat allt från bröd till pizzabottnar i Loftahammar utanför Västervik. Flera av våra produkter bär Från Sverige-märkningen som garanterar svenskt ursprung. I vårt svenska bageri bakar vi bland annat pajskal, kakor och Sveriges godaste djupfrysta kanelbullar. Med våra bageriprodukter är det lite enklare att laga mat till fler gäster inom restaurang, storkök och café.

Läs mer
Vegetariskt till lunch

14 Augusti 2018

Vegetariskt till lunch

Variera menyn med smarriga vegetariska rätter, bra för både kropp och klimatet! De flesta anser att variation är det viktigaste för att de ska välja vegetarisk mat flera dagar i veckan. Vi serverade en barnpanel fem vegetariska lunchrätter och alla fick tummen upp. Du vet väl att vi gärna utbildar dig i vegetarisk matlagning - anmäl dig till Green Cooking Academy.

Läs mer
Green Cooking Academy- vegetarisk matlagning för professionella kockar

20 Juni 2018

Green Cooking Academy

Anmäl dig till Green Cooking Academy - kursen som ger dig verktygen du behöver för att lyckas med mer och fler vegetariska rätter på menyn. Tillsammans med ett 40-tal kockar har vi identifierat barriärer och drivkrafter som vi delar med oss av på kursen.

Läs mer